gelukvogels

 

 

Werkwijze met volwassenen:

 

🕊Aanmelding via de website, mail, bericht of telefonisch met naam, contactgegevens en beknopte zorgvraag.

🕊Telefonische kennismaking met meer uitleg over mijn visie en aanpak en verduidelijking van de zorgvraag. 

🕊Intake om elkaar beter te leren kennen, de zorgvraag op punt te stellen en minstens 1 doel te bepalen waar we naartoe willen werken. Ik geef je een beknopte vragenlijst mee die ik graag ingevuld terugkrijg bij de volgende sessie. 

🕊Tijdens de sessies werken we op jouw tempo en in alle veiligheid rond jouw thema’s. We zoeken de werkwijze die het best bij jou past. Meestal houden we het niet alleen bij gesprekken, maar gaan we ook in de beweging en de creatie. Het aantal sessies is sterk afhankelijk van de aard van de zorgvraag. 

🕊Closure: tijdens de laatste sessie kijken we terug naar wat er is veranderd voor alle betrokkenen. We zoeken een symbolische verankering. Na een viertal weken neem ik nog eens contact op via mail om te horen hoe het gaat.

 

 

Werkwijze met kinderen/jongeren:

 

🕊Aanmelding via de website, mail, bericht of telefonisch met naam, leeftijd, contactgegevens en beknopte zorgvraag.

🕊Telefonische kennismaking met meer uitleg over mijn visie en aanpak en verduidelijking van de zorgvraag.

🕊Intake bij voorkeur met beide ouders en het kind, eventueel ook de andere gezinsleden om het ijs te breken en een klik te maken. Tijdens de intake stellen we samen de zorgvraag op punt en bepalen we minstens 1 doel waar we naartoe willen werken. Terwijl de ouders een beknopte vragenlijst invullen, neem ik het kind/de jongere graag al even apart.

🕊Bij aanvang van elke sessie of vooraf via mail hoor ik graag kort van de ouder(s) hoe de afgelopen tijd is verlopen, wat er is opgevallen, wat er is veranderd. Daarna werk ik met het kind/de jongere. We zoeken passende methodieken: gesprekken, beweging, creatieve opdrachten, spelvormen, … De sessie wordt afgesloten met een terugkoppeling naar de ouder(s). Dit gebeurt altijd in overleg en in aanwezigheid van het kind/de jongere. Het aantal sessies is sterk afhankelijk van de aard van de zorgvraag. Er is regelmatig een evaluatiemoment met de ouder(s).

🕊Closure: tijdens de laatste sessie kijken we nog even terug naar wat er is veranderd voor alle betrokkenen. Na een tweetal weken neem ik nog eens contact op via mail om te horen hoe het gaat. 

 

Je kan elke dag van de week terecht na afspraak, in de Kasteelpraktijk in Kapellen of in de huispraktijk in Elzestraat nabij Mechelen. Uitzonderlijk kan een sessie ook bij jou thuis plaatsvinden. Ik werk voornamelijk buiten de schooluren, maar in overleg kan een sessie ook op woensdag of vrijdag gepland worden. De meeste scholen aanvaarden een sessie als geldige reden voor afwezigheid. Uiteraard kan ik voor een bewijs zorgen. 

Hou er rekening mee dat je na een sessie heel moe kan zijn of even moet bekomen. 

 

 

Tarief voor individuele sessies:

 

De prijs voor een sessie van 60 minuten bedraagt 60€. Betalen kan cash, via payconiq of met de bankapp. Indien je 5 sessies vooruit betaalt, geniet je een korting van 25€ en betaal je dus 275€. 

Er is momenteel geen tegemoetkoming van de ziekteverzekering. 

 

 

Tarief voor groepssessies:

 

Voor een groepssessie van 120 minuten betaal je 20€. Een 6-beurtenkaart kost 100€ en is 6 maanden geldig. Een drankje en een hapje zijn steeds inbegrepen, net als alle materialen. 

Groepssessies gaan steeds door in de Kasteelpraktijk in Kapellen.

 

 

Familieopstellingen:

 

Opstellingen gaan steeds door in de Kasteelpraktijk in Kapellen. 

Voor een individuele opstelling betaal je 100€ (90 à 120 min). 

Een opstelling met je gezin kost 120€ (120 à 150 min).

Voor deelname aan een groepsopstelling betaal je 40€ (halve dag) of 70€ (volledige dag). Ik hanteer geen verschillende tarieven voor representanten en vraagstellers. Welke vragen opgesteld worden, wordt op het moment zelf bepaald en hangt ervan af of je er werkelijk klaar voor bent, niet enkel in je hoofd, maar ook in je lichaam. 

 

 

Inner Child Meditatie sessie:

 

Voor een Inner Child Meditatie betaal je 100€ (90 à 120 min).

Inner Child Meditaties gaan bij voorkeur door in de Kasteelpraktijk in Kapellen. 

"Voorbij de ideeën van goed en kwaad is een veld. 
Daar ontmoeten wij elkaar"

 

Rumi