gelukvogels

 

 

Yoga betekent verbinden. Je verbindt je met jezelf, met je lichaam, je hart en je emoties, met de ander en met het leven. Je verbindt je met je eigen kracht. Door middel van houdingen, beweging, ademhaling en meditatie kom je met je aandacht in het nu. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een prettig gevoel van ontspanning. Je zet je drukke brein even op pauze en richt je helemaal op jezelf en op het nu. Hierdoor voor je vanzelf meer geluk, liefde, blijdschap en creativiteit. Je leert jezelf beter kennen, je wordt zelfbewuster. Je ontdekt de kracht van jezelf te zijn, in plaats van perfect. 

 

Bij kinderyoga staat het spelplezier altijd voorop. Spelenderwijs leren kinderen bewust te bewegen en te ademen en ontdekken ze hoe ze lichaam en geest in balans kunnen brengen. 

 

 

Nieuwe data vanaf januari!

Geïnteresseerd? 

Stuur me een bericht via de contactpagina!

Kinderyoga zorgt voor: 

 

* kracht en soepelheid

* lichaamsbewustzijn

* aandacht en concentratie

* ontspanning

* helder denken

* positief zelfbeeld

* zelfvertrouwen

* innerlijke kracht 

We werken met een groepje van minimaal 5 en maximum 10 kinderen. 

 

Jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar zijn welkom! 

 

Ervaring is niet nodig, wel graag plezier maken, bewegen en knutselen!

Geluk zit in kleine dingen. In aandacht voor jezelf en voor elkaar, in bewegen, ademen en spelen. In accepteren wie je bent, wat je voelt, wat je kan en wat je wil. In jezelf kunnen zijn, met alles waar je goed en minder goed in bent. 

Jezelf zijn wil zeggen dat je lijf, je hart en je hoofd in balans zijn en in harmonie kunnen samenwerken. 

Yoga en crea

Twee keer per maand kan je op zaterdag in het kasteel een nieuw yoga- en crea-avontuur beleven. We werken steeds rond een thema en verkennen dat met beweging, dans, ademoefeningen, meditaties en spel. Daarna gaan we creatief aan de slag: onze fantasie en onze vaardige vingers leiden ons om het thema van de dag uit te beelden in een kunst- of knutselwerkje dat mee naar huis mag! We gaan schilderen, kleien, vilten, knutselen, noem maar op. Elk avontuur brengt nieuwe ideeën. 

"Jezelf zijn begint bij jezelf"

Meer info in de agenda, via mail of telefonisch. Inschrijven kan ook via de contactpagina!